Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izrael

U pokušaju napada na policajca u Jeruzalemu ubijen Palestinac

Jeruzalem
Foto: Reuters/PIXSELL
26.12.2015.
u 11:42

Policajci su uočili osobu koja je pobudila njihovu sumnju, pristupili su radi kontrole.

Jedan Palestinacdanas je pokušao nožem napasti izraelskog policajca blizu Starog grada u Jeruzalemu prije nego je ubijen, po izraelskim i palestinskim izvorima. "Policajci su uočili osobu koja je pobudila njihovu sumnju, pristupili su radi kontrole. Terorist je tada izvadio nož i pokušao ubosti policajca, prije nego je ubijen", kazala je glasnogovornica policije.

Istaknula je da je palestinski napadač imao 26 godina i bio iz Istočnog Jeruzalema. Palestinsko ministarstvo zdravstva potvrdilo je smrt Palestinca ne navodeći druge detalje o njegovu identitetu.

>> Nisu bili kraljevi, a ne znamo ni koliko 
ih je bilo

Komentara 1

Avatar Peterančan
Peterančan
15:39 26.12.2015.

"Nevini" židovi ubijaju svaki dan. i žene i djecu, pa nikome ništ. Radi njih su nastali i raznorazni "isili", pa opet nikome ništa. Svjetska sramota. A dede Adija više nema.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije