Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
građevinski radovi

U podrumu zgrade u središtu Vukovara našli ljudske kosti

kosti
Arhiva VL
12.01.2011.
u 14:16

– Za sada ništa ne znamo niti možemo reći iz kojeg razdoblja pronađene kosti potječu – kažu u policiji.

VUKOVAR – Za vrijeme građevinskih radova na objektu spomenika kulture Puhes, koji se nalazi u samome središtu grada i svega je 20-ak metara udaljen od zgrade gradske uprave, u podrumu zgrade pronađeno je više ljudskih kostiju. Odmah po pronalasku radovi su obustavljeni, a kosti izuzete i poslane u Osijek kako bi se utvrdilo iz kojeg razdoblja potječu.

– Za sada ništa ne znamo niti možemo reći iz kojeg razdoblja pronađene kosti potječu. Više ćemo znati po dobivanju rezultata iz Osijeka 0150 rekao je zamjenik načelnika PU vukovarsko-srijemske Ante Zovak.

Ključne riječi

Komentara 3

OB
-obrisani-
14:32 12.01.2011.

Da li neko uopšte mogao i posumnjati da se neće sad, kad se planski otvara ova frka oko zločina branitelja Vukovara, naći ponovo neke kostio iz turskog perioda?

KA
Kameni
16:55 12.01.2011.

Pitajte Mercepa cije su kosti, kazu da je sada dostupan hrvatskom pravosudju, ali nisam bas siguran da je to pravosudje zainteresirano za Mercepa i sve kosti koje je ovaj ostavio zasobom u Vukovaru od 1989 do 1991.

JA
japa
20:56 12.01.2011.

Ma nije valjda? Da nije opet neko sranje u državi? Ili će izbori........?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije