Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Loši potezi
Povratak na članak

U pljačku pošte u Kašini išao svojim Audijem

T. Ž. (22) policija je prijavila da je 20. siječnja sudjelovao i u pljački poštara kojemu su oteli mirovine

Komentari 6

CM
crna mamba
21:19 13.03.2011.

A sada im treba \"odbiti bubrege\" da zapamte a za primjer drugima!

VL
Avatar jebb
jebb
00:12 14.03.2011.

Ne mogu vjerovati da tamo postari jos hodaju okolo sa gomilom novca u torbama. To je otvorena pozivnica kriminalcima, to je ludost.

VL
MO
mozel
10:38 14.03.2011.

Ovo slici na omogucavanje pljacki,kakav postar i novac od mirovine.Mirovinu postari nenose ni u Africi a kamoli u Europi.Novac dolazi na konto ili ziroracun a ne da se omogucava lopovima i njihovoj ponudi novac sa postarima.

VL
SM
simune mali
23:06 14.03.2011.

u hrvatskoj je situacija katastrofa a milion debila vozi audije,bmw....pa zar se nitko ne pita, otkud debilima auti a i oblace se kao da su upravo iz butka izasli...a roditelji sretni, i kazu, \"moj mali je uspjesan\"...to ti je bijedna hrvatska stvarnost.

VL
MM
Mladen Miletić
10:41 15.03.2011.

U nekim jako zaostalim Afričkim zemljama i Hrvtskoj poštari nose stotine tisuča sa sobom i dijele nepokretnim umirovljenicima !

VL
LI
liliZG
10:46 15.03.2011.

.........posebno pametni lopovi, vlastitm autom u pljačku.........to je kao i onaj koji je zvao sud da je postavljena bomba sa vlastitog mobitela.....sva sreća da je većima lopova blesava pa ih murja tu i tamo može uloviti.......

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.