Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PLAN ministarstva
Povratak na članak

U Petrinji centar za ratne veterane sa 200 ležajeva

Grad ima puno napuštenih vojnih objekata, a planira se i dio vojarne preurediti za stanove ročnika

Komentari 6

Avatar emilsalis
emilsalis
20:38 14.03.2015.

Sva sreca da to opet ne ide na racun RH !!!

VL
Avatar neidemdalje
neidemdalje
18:36 15.03.2015.

najisplativiji je šator ispred savske 66 sa nekoliko desetaka ležajeva u obližnjim hotelima...

VL
AJ
ajam
01:37 15.03.2015.

Ovu zgrada zadnji put ofarbana iljaddevestoosamdesetpete. Farbalo Borino drustvo.

VL
19
1995josip
20:46 14.03.2015.

Nadam se da tu ne budu bili zbrinuti agresorski vojnici i zločinci pod izlikom žrtve ratnih sukoba ! A ja se nadam sedmici na lotu , dok ne dobijem na lotu moram nekako preživjeti . Mislim da je to predpred izborno farbanje Petrinjaca , kao što je i bivša sdp županica Mrzel trebala otvoriti bolnicu i dom za ratne veterane kod nove bolnice u Petrinji ! Potrošili su više od 500 000 kuna za dokumentaciju a doma za veterane Domovinskog rata nema nigdje kao ni bivše sdp županice , ali ostali su njeni brojni savjetnici iz stranki hsp , sdp , hns , sdss , Bošnjaci i razni umirovljenici koji su si nedavno izglasali za 350 % veće županijske naknade jer im više nema đeparca od 5000 kuna koje im je davala bivša županica . Pred izbore ima svega , a poslije nema Ništa od tih brojnih ulaganja . Zaustavili su i na pola izgrađenu Auto-cestu od Zagreba do Siska i Petrinje . Kako da im vjerujemo ?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.