Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

U ovim hrvatskim gradovima već i mala djeca znaju kako se baca smeće. A zna se i zašto

Komunalno poduzeće Pre-kom iz Preloga počelo je posjećivati vrtiće i škole 2007. Njihov se projekt zvao "Ne dvoji nego smeće odvoji"

Komentari 2

OL
olujasviholuja2
13:12 03.10.2022.

Kaj bi trebali imati fakultet da bi se znalo bacalati smeće? Naravo da djeca znaju kamo se baca kakvo smeće, nije to nikakva mudrolija

VL
Avatar klopotec
klopotec
13:46 03.10.2022.

Koliko kompliciranja oko hebenog smeća. Zato i jesmo u banani, radi takve sporedne i neprimjetne stvari toliko razgovora, komentara, medijskog prostora. E stvarno jadno i smiješno. Razvrstavamo otpad godinama, i? . Fakat, da nas nema na ovom svijetu mislim da nas nitko kao naciju ne bi nadmašio.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.