Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prijetnja

U osnovnoj školi u Orahovici lažna dojava o bombi

bomba6
Foto: Maja Šantoši /Pixsell
1/6
26.01.2011.
u 17:21

Zbog moguće opasnosti policija je naredila evakuaciju učenika i pregledala školske prostorije

ORAHOVICA – Moj je prijatelj u osnovnoj školi u  Orahovici postavio bombu – javio je policiji nepoznati glas telefonom oko 16 sati. Policija je o nesvakidašnjem događaju odmah obavijestila školsku upravu.

Desetak minuta poslije po planiranom rasporedu za ovakve izvanredne okolnosti 440 učenika OŠ I. B. Mažuranić u Orahovici napustilo je školsku zgradu koju su zaposjeli policajci.

Nakon uspješne evakuacije policija je sve do 18.20 sati pretraživala školu u kojoj nije pronađena eksplozivna naprava.

Istodobno su poduzete mjere za otkrivanje osobe koja je dojavila lažnu vijest o bombi, a prema dostupnim informacijama, riječ je o učeniku s orahovičkog područja.

Policija provodi i druge radnje kako bi u potpunosti rasvijetlila ovaj događaj i otklonila svaku mogućnost da je riječ o ozbiljnoj prijetnji bombom.

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
18:46 26.01.2011.

sigurno je Dikobraz htio posjetiti Orahovicu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije