Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKA PUNA ODLIKAŠA
Povratak na članak

U osnovnim školama 181.000 odlikaša, na popravni mora 927 učenika

Najbolji učenici su u Gradu Zagrebu, Dubrovačko-neretvanskoj i Primorskoj-goranskoj županiji

Komentari 4

DI
diana1
10:13 07.07.2021.

927 od 180.000 ? Neobično i nestvarno malo. Nije li nadležnima to sumnjivo?

VL
FE
fefellerunt
00:35 07.07.2021.

Čak 930 učenika ide na popravni, znači još ima zaposlenih na državnom koritu koji koliko -toliko drže do rada i odgovornosti , pa čak i u obrazovanju, možda čak i 10 % , ostali paraziti imaju znanja kukanja kako su potplaćeni jer eto oni moraju doći i otići sa posla , a nije to lako . Koliko vrijede te petice koje su dodijeljene vidi se po državnoj maturi gdje trećina potencijalnog VSS kadra nije u stanju izračunati prosječnu potrošnju vozila , ili kad me građevinski tehničar uvjerava da "zoll" i "inch" nemaju istu vrijednost , to su pokazatelji da država mora još više da se zaduži kako bi podigla plaće državnom koritu , a posebno obrazovanju jer ipak su uočljivi pokazatelji rada, znanja i odgovnornosti zaposlenih u tom sektoru, uz neprekidne prijetnje štrajkovima. Podrazumjeva se da paraziti sa državnog korita i kvazipoduzetnici neće ići van ove držav,e jer oni su pametnii obrazovani i znaju da nigdje neće dobiti toliko para za tako malo znanja i odgovornosti

VL
AA
aabbcc
20:05 06.07.2021.

I u moje vrijeme je tako bilo loši ucitelji ne umiju djeci da pokazu i nauce ih pa na popravni a kod dobrih ucitelja svi znali i naucili.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.