Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Preprodaja droge

U Oroslavju uhićen 22-godišnjak sa skoro 2 kg marihuane

marihuana (1)
Petar Glebov/PIXSELL
02.04.2011.
u 13:50

Točno 1850 grama droge bilo je pakirano u 79 paketića po pet grama te tri veća paketića

OROSLAVJE – Policijski službenici kriminaliteta droga PU krapinsko-zagorske u petak između 18.30 i 20.30 sati temeljem naloga Županijskog suda Zagreb izvršili su pretragu doma i automobila T.K. (22) iz Oroslavja.

U obiteljskoj kući pronađeno je 1859 grama opojne droge marihuane, pakirane u 79 PVC vrećica raznih veličina i težina, vaga te pribor za konzumaciju droge i više od tisuću kuna dobivenih preprodajom droge.

Tijekom kriminalističkog istraživanja došlo se do saznanja da T.K. vrši preprodaju droge nabavljajući je u većim količinama i pakirajući u manje PVC vrećice, a prodaje je na području Krapinsko-zagorske županije. 22-godišnjak, za kojeg neslužbeno doznajemo da se zove Tomislav Knezić, je uhićen, nad njim se provodi kriminalističko istraživanje i bit će prepraćen istražnom sucu Županijskog suda u Zagrebu.

Komentara 1

SI
Simas
10:14 10.04.2011.

http://www.youtube.com/watch?v=FiRSYDvbNJw

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije