Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Živi spomenik
Povratak na članak

U novu lipičku ergelu uskoro će preseliti 84 prekrasna lipicanca

Nova državna ergela dat će jak vjetar u leđa razvoju turizma i konjogojstva u zapadnoj Slavoniji. Očekuje se da će prva faza projekta izgradnje nove lipičke ergele biti završena u prvoj polovici iduće godine. Ukupna vrijednost radova na prvoj fazi je 2,66 milijuna eus PDV-om. Sredstva za realizaciju projekta osiguralo je Ministarstvo poljoprivrede.

Komentari 2

HO
homofobic
03:35 07.09.2023.

Konj bez treniranja i stalnog svakodnevnog rada je samo materijal za kobasice! Uz konje je potrebno skolovati jahace trenere jer samo konj koji je prosao skolu i naucio "zanat" se moze prodati i pridonijeti renomeu ergele. Ako se ne investira u kreiranje trenera za svako grlo mozete odmah izgraditi pokraj ergele klaonicu i tvornicu kobasica!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.