Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PORAST ZA 6 POSTO
Povratak na članak

U Njemačkoj rekordan broj politički motiviranih kaznenih djela, najviše zbog pandemijskih mjera

Broj kaznenih dijela s političkom pozadinom 2021. je, u usporedbi s 2020., porastao za šest posto, na 47.303 djela, što je rekordan broj u posljednjih 20 godina otkako se vodi ova vrsta statistike

Komentari 1

IZ
iznadzagrebanebo
13:48 18.01.2022.

Dakle, riječ je o kaznenim djelima "povezanim s brojnim prosvjedima", dakle povezanim s borbom za slobodu, dakle o kaznenim djelima koje će povijest veličati kao svjetlost u doba tame, dakle o prisili države nad pojedincima koji su se usudili ustatiati protiv državnog terora. Kako se to nekada zvalo?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.