Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VIŠESTRUKI SUDAR

U nesreći kod Karlovca sudarilo se šest vozila, promet je u prekidu

Ilustracija
Patrik Macek/Jurica Galoic/PIXSELL
01.02.2022.
u 19:28

Prilikom sudara došlo je do oštećenja stupa elektro mreže pa je to glavni razlog prekida prometa jer se čeka da stručne službe otklone kvar

U prometnoj nesreći koja se dogodila oko 18 sati u Tušiloviću na Državnoj cesti D-1 kod Karlovca sudjelovalo je čak šest vozila, no srećom, nema najtežih posljedica po sudionike.

Kako doznaje KAportal, u višestrukom sudaru kod ugostiteljskog objekta Oluja sudjelovala su dva kamiona i četiri automobila, a promet je obustavljen u oba smjera.

- Zbog prometne nesreće prekinut je promet na DC1 u mjestu Tušilović. Osobna vozila preusmjeravaju se alternativnim pravcima, a teretni promet je prekinut - izvijestio je HAK.

Policija je na mjestu događaja i utvrđuje okolnosti nesreće. Prilikom sudara došlo je do oštećenja stupa elektro mreže pa je to glavni razlog prekida prometa jer se čeka da stručne službe otklone kvar.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije