Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
začuđujuće otkriće

U NASA-inom centru u Marylandu pronađeni otisci dinosaura

dinosaur,stope, (1)
Duško Marušić/PIXSELL
23.08.2012.
u 16:30

U fosiliziranom otisku veličine velikog plitkog tanjura jasno se vide obrisi dinosaurovih nožnih prstiju nalik onima nodosaura koji je Zemljom hodao prije 110 milijuna godina tijekom krićanskog perioda

Otisci ogromnog \"bodljikavog\" dinosaura znanog kao nodosaur pronađeni su u krugu NASA-inog svemirskog centra Goddard u Marylandu, potvrdio je lovac na dinosaure Ray Stanford, ali NASA-ini čelnici, u strahu da netko ne bi pokušao oštetiti fosilizirani otisak, odbijaju odati točnu lokaciju.

U fosiliziranom otisku veličine velikog plitkog tanjura jasno se vide obrisi dinosaurovih nožnih prstiju, javlja Huffington Post, nalik onima nodosaura koji je Zemljom hodao prije 110 milijuna godina tijekom krićanskog perioda.

U okolici otiska nodosaura, koji je bio biljojed, Stanford je našao još nekoliko manjih otisaka mesojeda, i to vjerojatno teropoda.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar double_D
double_D
16:58 23.08.2012.

oh bože...kad će ljudima napokon postati jasno da dinosauri ne postoje!?!?!

OB
-obrisani-
22:07 23.08.2012.

...i da je bog prije 10 000 godina kad je stvorio zemlju stvorio otiske i kosti dinosaura kao i svemir da nas za*ebava

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije