Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Preteške ozljede

U naletu osobnog vozila poginula 76-godišnja biciklistkinja

policija
Foto: Hrvoje Jelavić/VLM
18.11.2013.
u 20:43

U nesreći je biciklistkinja zadobila teške tjelesne ozljede od kojih je preminula u vozilu Hitne pomoći na putu prema vinkovačkoj bolnici.

Glasnogovornik PU vukovarsko-srijemske Domagoj Džigumović potvrdio je da je u naletu osobnog vozila danas oko 14 sati u Bošnjacima pokraj Županje smrtno stradala 76-godišnja biciklistkinja.
– Nesreća se dogodila na križanju Gupčeve i Nazorove ulice u Bošnjacima, a očevidom je utvrđeno da je 76-godišnjakinja iz Bošnjaka izišla biciklom iz sporedne na glavnu cestu ne poštujući znak zaustavljanja, da bi na nju naletjelo osobno vozilo kojim je upravljala 41-godišnjakinja iz Bošnjaka – rekao je Džigumović.

U nesreći je biciklistkinja zadobila teške tjelesne ozljede od kojih je preminula u vozilu Hitne pomoći na putu prema vinkovačkoj bolnici.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije