Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVEČANA AKADEMIJA
Povratak na članak

U Mostaru obilježena 24. godišnjica uspostave Hrvatske republike Herceg Bosne

Ravnatelj Hrvatskog memorijalno-dokumentacijskog centra Domovinskog rata Ante Nazor ocijenio je da je troknjižje na 2.100 stranica dr. Prlića kapitalni doprinos istini u Domovinskom ratu koju "ne može osporiti nijedan sud".

Komentari 29

PI
pinkec
04:11 29.08.2017.

Bez ravnopravnosti Hrvata u Bosni i Hercegovini, neće biti ni BiH!

VL
Avatar ivek
ivek
11:39 29.08.2017.

sve u zagrebu,, tak mafijaska organizaci pljaca i vara u Herceg Bosna u srcu Zagreba,,,tak su lopovi se ustolicili od pantevcaka do sabora,,,kak moze te vis podrzavat zlocinacku udrugu di im je sudjeno u hagu za genocid....

VL
SI
siskic
13:57 29.08.2017.

koji jad i koja republika. šaka jada. skupina ološa i lopova se skupila i stvarala državu. gabor do gabora.

VL
CI
cinbenik
13:41 29.08.2017.

Kako lazno domoljubni povjesnicari odredju datume i obljetnice.....Kako je moguce da je tek 1993 obznanena HZHB,a da su Hrvatima Posavine poruseni svi mostovi na rijeci Savi jos davne 1991,i to prije pada Vukovara i to bez ikakve potrebe,odnosno za potrebe nenarodne i nebirane HZHB....Znaci da je netko vec dobro znao zrtvovati interese svih Hrvata,za potrebe Hercegovine....To Nazor nepominj,a sigurno ni Prlic u tim svojim knjigama jednoumlja...Kome onda pripadaju Hrvati poginuli u BiH 1992 i 1993 do osnivanja samounistene HRHB.....Tko je Hrvatima ratnicina i braniteljima u BiH ,da naziv Vijecnici....Pa nisu ginuli vijecajuci nego ratujuci i braneci.... Sada im uredno na obljetnicama stradanja,HDZe zlo cita da su oni ustvari poginuli za HZHB,i pored toga sto nisu nikada culi za poHercegovacenje Hrvata i HZHB. ..Pa to je i griheh i sramota sta rade od unistenog naroda i stradalih branitelja....

VL
CI
cinbenik
13:30 29.08.2017.

Nemoze covjek zamisliti kolike su sirine HDZe ludosti.....Pa jesuli Hrvati glasovali u BiH za HZHB ili za cjelovitu BiH,pa naravno za BiH,a HZHB je kukavicije jaje Hrvatima Bosne.. Po kojo bi Posavac glasovao zq HZHB bez Posavine... Dokle mislite zaludjivatiti narod.....Poziva se na Prlicevu knjigu,koji je pvostepeno optuzen u Hagu na sramotu svih Hrvata....Pa naravno neobradjuje niti jedan argument za suludost politike HDZea,a sve vidno u brojnom stanju Hrvata i naprednosti regija od postojanja HDZe zla......Takvu politiku treba osuditi i zabraniti,jer je dokazano unistavacka za Hrvate,a posebno za Posavske Hrvate kojima zrtvovase vjekovna ognjista za bogatu,ali ne i prisajedinjenu Hercegovinu.....

VL
CH
cheguevara
11:32 29.08.2017.

hahhahahah....uzas

VL
CI
cinbenik
13:54 29.08.2017.

Jako vjerodostojno,osnujes HZHB,da bi poslije spasio BiH ukidanjem tek osnovane HRHB....I tako se oto spasila BiH zbog HZHB,... Dajte vise nemojte sramotitinaciju sa ovako prozirnim glupostima......Pa tko je spasio BiH do osnivanja HZHB.....Pa zasto i u BiH nije priznat HOS,oni su spasavali BiH......Jeli Prlic uspio objasniti u troknjizju,tko i zasto je srusio most u Mostaru u ime Hrvata.... Vnerovatno jeste,kao i do sada i na sudu......Ceka svijet da Prlic ,Nazor Covic i ostala laznodomoljubna klika......Nauci citav svijet HDZe istini... Pacija skola se nije makla dalje od pocetka,a nezna se ni dalitce....

VL
CI
cinbenik
13:21 29.08.2017.

Ovaj lazno domoljubni povjesnicar Nazor,samo moze i pricati svoju povjest u Hercegovini,kreatorima unistavacke politike za Hrvate... Pa kako Nazor objasnjava brojno stanje Hrvata prije HDaze poHercegovacenja Hrvata....Nije za uporediti. .. Naravno da su Hrvati radili za obranu BiH,ali HDZe ih je unistio politikom,a za korist HDZe prisajedinjene regije... Takovu politiku nebi vodili ni neprijatelji Hrvata,kakvu je HDZe.... Danasnje stanje Hrvata sve goviri o HDZe legalnim prestavnicima Hrvata.

VL
AA
aabbcc
10:09 29.08.2017.

Neka oni seb naprave drzavu u Zagrebu i prestanu zahebavati Hrvate u Bosni i Hercegovini.

VL
Avatar ivek
ivek
11:45 29.08.2017.

Hrvaska triba proglasit herceg bosnu teroristickom organizacijom,,svi clanovi herceg bosne nalaze se u zatvorima sirom svita,,,ratni zlocin genocit, masovna protjerivanja,,logori,,,zbog ceg Zagreb uopce podrzava lupezi bandite

VL
CI
cinbenik
13:16 29.08.2017.

Joope MKMPiski HDZe zlo....Pa sta sad HZHB,nije osnovana na dan pada Vukovara....Uhvatili se sami u lazi,pa mijenjejul mijenjaju......HDZe zlo sa politikom poHercegovacenja Hrvata,su unistili Hrvate Bosne,a posebno Posavine......HDZ poHercegovacena vlada HR je odmah smijenila sve legalno birane Hrvate HDZea u BiH i odmah postavili sve Hercegovce. Tako se sva Hrvatska politika 90ih vodila u Grudama,pa to je jasno i pticama.....

VL
DU
Deleted user
10:41 30.08.2017.

Hm , puna ih je Hrvatska , Zagreb , sve su zaposjeli uvalili nam kamenjarsku pamet , vjeru , još malo pa će se Medjugorje pojaviti i u glavnom gradu Hrvatske . Sva kamenjarska mafija preuzela je Hrvatsku a pravii autohtoni Hrvati odlaze u Irsku , Njemačku , u skandinavske zemlje jer u svojoj Lijepoj nemaju nikakve mogučnosti . Potražite po imenima i mjestu rodjenja koliko je vodećih u politici (HDZ) u Zagreb gradu na vodećim mjestima u privredi dotepence koje je nakon rata naplavilo iz HDZ tvorevine HB. u Hrvatsku . I dok diaspora ima pravo glasa na izborima nema nam prosperitetne Hrvatske .

VL
Avatar Damir
Damir
00:48 29.08.2017.

Eto ti ga vraže nama tu pametuju kakva će nam biti kako kažu takozvana RH koju je osnovao kako kažu beogradski general. A da sami velke rvatine nikakve države nemaju. Prvo ndh ode u vražju mater pa i herceg-bosna. Sve junak do junaka. Neka nama takozvane RH mi je bar imamo.

VL
OM
omer
07:37 29.08.2017.

Pa gdje je ta država Hercegbosna?ovi slave državu koje neme, još gori su od Srba koji slave poraz od Turaka na Gazimestanu prije 600. godina.

VL
Avatar Ibrahim-Vitez-Pjanic
Ibrahim-Vitez-Pjanic
08:08 29.08.2017.

Pa sto su onda slali naftu ratku mladicu ako su bili za BiH.HercegBosna je valjala samo Srbima ,a najgora je bila za Hrvate .Ta tvorevina je dovela da su u BiH Hrvati ratovali jedni protiv drugih.

VL
DA
Davorinda
11:21 29.08.2017.

GOS.SOLJIC JE REKAO ISTINU,A ONA BOLI!!

VL
Avatar Izvorni Pravi Hrvat
Izvorni Pravi Hrvat
23:24 28.08.2017.

Kakva Hercegovina?? To je sve Bosna i izvorna domovina nas pravih hrvata..

VL
AA
aabbcc
23:27 28.08.2017.

Nisu svi Hrvati kamenjari i tako ne misle, nazalost egoistima nikada kraja, kratka im pamet bila i ostala. Njihovo maloumlje je vodio neminovnom sukobu i stradanju naroda i nikakvoj dobrobiti ni danas.

VL
M3
Miške 3
06:17 29.08.2017.

Živjela Lištica, živio Široki Brijeg ! Živjelo Posušje, Grude, Čitluk, Livno , Duvno i ....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.