Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
r. ostojić u rusiji

U Moskvi potpisan protokol o suradnji hrvatskog i ruskog MUP-a

Ranko Ostojić (1)
MUP
27.06.2013.
u 18:27

Osim potpisivanja protokola, ministar Ranko Ostojić je sa svojim ruskim kolegom razgovarao o bilateralnim odnosima dvaju ministarstava.

Ministar unutarnjih poslova Republike Hrvatske Ranko Ostojić i ministar unutarnjih poslova Ruske Federacije general pukovnik policije Vladimir Aleksandrovič Kolokovič danas u Moskvi potpisali Protokol o suradnji dvaju ministarstava za razdoblje od 2013. do 2015. godine, izvijestio je MUP.

- Protokol o suradnji Ministarstava unutarnjih poslova Republike Hrvatske i Ruske Federacije predviđa razmjenjivanje informacija od zajedničkog interesa, te među ostalim provođenje koordiniranih operativnih mjera i mjera potrage, uključujući sprječavanje, otkrivanje, suzbijanje i rješavanje kaznenih djela.

Protokol predviđa da će Ministarstva unutarnjih poslova Republike Hrvatske i Ruske Federacije organizirati i posjete stručnjaka radi upoznavanja s radnim iskustvom, a protokol predviđa nastavu razmjene zakona i propisa, metodičkih materijala i rezultata znanstvenih istraživanja na području kriminalistike i kriminologije. Promicat će se suradnja između obrazovnih i znanstveno-istraživačkih institucija i jedinica, posjeti službenika i razmjena predavača- navodi MUP u priopćenju.

Osim potpisivanja protokola, dvojica kolega na sastanku su vodila i razgovore o bilateralnim odnosima dvaju ministarstava. 

>> Ranko Ostojić: Nisam najgori ministar ja nego Karamarko

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije