Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
završena potraga

U moru pokraj Umaga pronađeno mrtvo tijelo ribara (62)

\'04.12.2010.,Sibenik - Pomorska policija u ophodnji sibenskim kanalom. Photo: Hrvoje Jelavic/PIXSELL\'
Hrvoje Jelavić/Pixsell
20.02.2013.
u 09:31

Sin nestalog ribara isplovio je u potragu nakon što mu se otac od 17 sati nije javljao na mobilni telefon

Tijelo ribara Z. G. (62) iz Umaga, čiji je nestanak sinoć oko 21.50 sati prijavio sin I.G., pronađeno je u moru oko 23.30 sati pola nautičke milje od luke Umag, priopćilo je Ministarstvo pomorstva, prometa i infrastrukture.

Sin nestalog ribara isplovio je u potragu nakon što mu se otac od 17 sati nije javljao na mobilni telefon te je u 21.45 sati pronašao praznu petmetarsku brodicu ispred Umaga.

– Nacionalna središnjica za usklađivanje traganja i spašavanja na moru u potragu je uputila dva plovila Lučke kapetanije Pula i policijsko plovilo, a po svanuću bilo je predviđeno i pretraživanje područja nestanka zrakoplovom Obalne straže. Uzroke i okolnosti smrti ribara utvrđuje policija – stoji u priopćenju Ministarstva.

>> U lučici Pješčana uvala kod Pule potonula 13 metarska ribarica

Ključne riječi

Komentara 1

BR
BratCroat
12:09 20.02.2013.

Što nisi zvali Slovenski broj 112 koji su tu i jedini mjerodavni i na dohvat ruke? A ne da dolaze služba spasavanja iz Pule ili helikopter iz Zadra.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije