Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
druga faza u veljači

U Međimurju cijepljeno 1668 osoba, iskorišteno 98,6 posto zaprimljenog cjepiva

20.01.2021.
u 13:11

Građani koji se žele cijepiti, posebice osobe starije od 65 godina i kronični bolesnici, mogu se javiti pozivnom centru Doma zdravlja Čakovec za cijepljenje

U Međimursku županiju u prvoj fazi cijepljenja stigle su 1674 doze cjepiva, a cijepljeno je 1668 osoba. Iskorišteno je, dakle, 98,6 posto zaprimljenog cjepiva.

U prvoj fazi se cijepe zdravstveni radnici, korisnici domova za starije osobe i zaposlenici u tim domovima. U drugoj fazi, čiji se početak planira sredinom veljače, cijepit će se kronični bolesnici i osobe starije od 65 godina, dok će se građani moći cijepiti u trećoj fazi.

Građani koji se žele cijepiti, posebice osobe starije od 65 godina i kronični bolesnici, mogu se javiti pozivnom centru Doma zdravlja Čakovec za cijepljenje na broj 040/372-350 od 7.30 do 15.30 sati. Nakon što se prikupi informacija o broju zainteresiranih građana koji se žele cijepiti, organizirat će se cijepljenje na punktovima.

VIDEO 11 vrlo čestih simptoma COVID-a o kojima baš nitko ne govori.

U pripremi su punktovi za cijepljenje na sljedećim lokacijama: dvorana Graditeljske škole Čakovec, dvorana MESAP-a, sportska dvorana Osnovne škole Mursko Središće i Dom kulture Prelog. Osim navedenih lokacija, cijepljenje će se po potrebi obavljati u ambulantama Doma zdravlja diljem Međimurja, a iznimno za osobe koje neće biti u mogućnosti doći na mjesto cijepljenja, mobilni timovi će izlaziti na teren. Građani će o točnom datumu, vremenu i lokaciji biti obaviješteni telefonskim putem.

Komentara 1

SO
Sobrudolf
16:54 20.01.2021.

Bogme ce nakon cijepljenja mirovinski fond odahnuti! Naglo ce se smanjiti broj primatelja mirovina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije