Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na jugu italije

U mafijaškom obračunu ubijeno 4-godišnje dijete

policija italija
Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
18.03.2014.
u 09:45

Ubojice su iz automobila otvorili vatru na drugo vozilo u kojem su poginule dvije osobe i dijete.

Ubojice su se s automobilom približili automobilu u kojem se nalazio Cosimo Orlando (43) i otvorili paljbu ubivši njega, te njegovu prijateljicu Carlu Mariju Fornari (30) koja je sjedila na mjestu suvozača, kao i 4-godišnje dijete koje je žena držala u naručju. Na zadnjim sjedalima bilo je još dvoje djece, od 6 i 7 godina, koji nisu ni okrznuti projektilima.

Sve se dogodilo sinoć oko 21.30 sati na cesti koja povezuje Taranto i Reggio Calabriju na jugu Italije. Cosimo Orlando je bio krijumčar droge i zbog procesa koji je u tijeku imao je ograničeno kretanje. No, i Carla Maria Fornari je imala određenu ulogu u kriminalnim poslovima. Bila je žena Domenica Petruzzellija ubijenoga 2011. godine također u obračunu bandi krijumčara droge. Dijete ubijeno u naručju žene, kao i dvoje neozlijeđene djece, je od Petruzzellija. Ubojice su pobjegli s automobilom.

>>Mafijaški obračun na kameri: Je li ovo najsretniji čovjek na svijetu?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije