Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Usred bijela dana

U mafijaškom obračunu u Beogradu ubijen bivši Arkanov tjelohranitelj

Rade rakonjac
Foto: Youtube (screenshot)
02.04.2014.
u 15:37

U pucnjavi su ranjeni i Stojan Novakovic - Cope i Goran Ristanović, s kojima je Rakonjac sjedio za stolom

Rade Rakonjac (51), bivši tjelohranitelj Željka Ražnatovića Arkana i bliski prijatelj vođe zemunskog klana Luke Bojovića (40), ubijen je danas oko podneva u mafijaškom obračunu usred Beograda, javlja Blic.

U pucnjavi su ranjeni i Stojan Novaković - Cope i Goran Ristanović. I Novaković je bio blizak prijatelj Željka Ražnatovića, dok je Ristanović nekadašnji košarkaš, a sada sportski menadžer.

Trojac je sjedio za stolom u kafiću kad je napadač otvorio vatru iz automatske puške. Glasnogovornica Hitne pomoći Nada Macura izjavila je kako muškarac star oko 55 godina ima više od pet prostrijelnih rana, ozlijeđene su mu vitalne krvne žile na vratu te je prevezen na Vojno-medicinsku akademiju. Drugi muškarac, star oko 60 godina, pogođen je u desnu potkoljenicu i također prevezen na VMA, a još dvojica ranjenih su stigli na Hitnu privatnim automobilima – kazala je Macura.

 Automobil Alfa romeo iz kojeg je pucano na Rakonjca ubrzo je zapaljen.

Rakonjac je kao član takozvane Arkanove grupe uhićen tijekom policijske akcije Sablja, no službeno nikada nije osuđivan.

>>Osim Luke Bojovića, uhićeni i Vlada Budala, Zenica i Zuba

Komentara 6

BA
bandido
17:47 02.04.2014.

hrvatski covjek zaboravlja brzo pa tako I pucnjave iz svih vrsta oruzja, poginule slucajne prolaznike u najstrozem centru zagreba, slisko I kompanija itd itd... hrvatski covjek eto ponosno deklarira svoju cilvilizacijsku razinu kao mjerilo za sve nesretne balkanske zloce s s kojima hrvatski covjek naravno nikad nije imao nista....

AG
Agricola
15:51 02.04.2014.

Kakav scenarij! Znači, Beograd je sad na onoj razini na kojoj je primjerice jedan Chicago bio prije 90 godina...

SE
selbivoje
16:28 02.04.2014.

znaci sada medjusbno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije