Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon hrabre borbe

U Ljubljani preminula curica koju je otac bacio kroz prozor

\'stanovi\'
Ilustracija
30.03.2011.
u 11:56

Nakon burne svađe bivših supružnika, otac je najprije bacio kćer, a potom i sam skočio za njom

Nakon tri dana hrabre borbe, u srijedu je u Ljubljani preminula petogodišnja djevojčica koju je otac bacio sa 9. kata zgrade, a potom i sam skočio za njom, piše slovenski portal 24ur.

Drama na devetom katu Zaloške ulice počela je u nedjelju oko 18 sati. Otac i majka, bivši supružnici, posvađali su se, a zatim je žena napustila stan i pozvala policiju.

>>Ljubljana: Pomahnitali otac bacio kćer sa 9. kata pa skočio za njom

Otac, bivši policajac, prijetio je najprije da će baciti kćer kroz prozor, a u tome ga naumu nisu uspjeli spriječiti ni policija ni pregovarač. Djevojčica je pala na parkirani automobil i tri dana liječnici su se borili za njezin život. Otac je, pak, od težine ozljeda umro odmah.

 

Komentara 20

MY
mycropht
12:22 30.03.2011.

Potrebna je dozvola za voziti auto, pecati ribu, za svaki k., a ne treba dozvola za praviti djecu. :(

RE
@rea
12:38 30.03.2011.

Koja tragedija, strašno.

DU
Deleted user
12:21 30.03.2011.

Nema se sto za reci, ubiti neduzno dijete od 5 godina... RIP.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije