Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POKAZATELJI
Povratak na članak

U lipnju znatno pogoršana očekivanja u hrvatskom gospodarstvu

Među vodećim gospodarstvima EU-a koja nisu u sastavu Unije indeks ekonomske klime u Poljskoj poskočio je za 1,9 bodova u odnosu na prošli mjesec dok je britanski zabilježio osjetno skromniji rast, za samo 0,6 bodova.

Komentari 5

Avatar Django
Django
19:31 27.06.2019.

Majko mila, kakva je ovo papazjanija. Kruške, šljive i jabuke. Ostaje dojam da je jedino bitno iskopati bilo kakav podatak o pogoršanju u Hrvatskoj.

VL
PR
prajdali100
19:11 27.06.2019.

" Bravo" HINA. Tako se širi optimizam u Društvu.Tako se pravi klima za investiranje u Hrvatsku.Tako se promiču Hrvatski interesi. " Bravo" još jednom.

VL
SO
sokodnaranče
09:57 28.06.2019.

Kad VL objavi članak zbog kojeg bi novinar mogao dobit shitstorm, nikad nenapišu ime novinara. Obratite paznju kad opet bude članak o lagodnom zivotu u Deutschlandistanu, uvjek stoji Vecernji.hr kao autor😁

VL
ST
stefj
21:46 27.06.2019.

Ha mislim, to su neke procijene gospodarstvenika. A realno, kakvo je stanje kod nas, još je ovo jako dobar pokazatelj... Antipoduzetnička klima raste iz dana u dan i doseže nove vrhunce, uopće ne čudi pesimizam u većem dijelu gospodarstva... Mada, ovo istraživanje je takva magla da je to čudo, koji li vrli ekonomist je ovo izmislio i pobrao lovu...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.