Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zagrobna playlista

U lijesu s ugrađenim zvučnicima glazba svira i nakon smrti

lijes
YouTube screenshot
06.09.2013.
u 09:17

Za 30.000 dolara audiofili sada u glazbi mogu uživati i u zagrobnom životu, u jednom od specijalnih lijesova poznatih kao CataCombo Sound System

Švedska kompanija Pause Ljud & Bild uvela je neobičnu ponudu koja uključuje lijesove s ugrađenim zvučnicima i otvorenim Spotify računom, javlja Fox NY.

Za 30.000 dolara audiofili sada u glazbi mogu uživati i u zagrobnom životu, u jednom od specijalnih lijesova poznatih kao CataCombo Sound System koji uključuje dva zvučnika i subwoofer.

Prijatelji i rodbina preminulog koristeći Spotify mogu sami odabrati pjesme koje će u lijesu svirati putem zvučnika i bežične 4G internet veze ugrađene u nadgrobni spomenik.

Fredrik Hjemquist, izvršni direktor tvrtke, izjavio je kako će on biti pokopan u jednom od takvih lijesova te će omogućiti svima da odaberu pjesme na njegovoj playlisti pod nazivom 'Pause 4-ever'.

Za sada se na njoj već nalaze hitovi "Dancing on my own" pjevačice Robin i "I'll sleep when I'm dead".

>> Kralj Roma sahranjen u kovčegu s klimom i staklenim poklopcem

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije