Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sadio, sušio...

U Labinu otkriven još jedan uzgajivač indijske konoplje

'bih...mostar...03.06.2009...stabljika marihuana, kanabis         Photo: Zoran Grizelj/Vecernji list'
'Zoran Grizelj/Vecernji list'
12.10.2012.
u 12:35

Kod njega je nađeno pet zasađenih stabljika indijske konoplje visine od 40 do 108 centimetara, devet peteljki s listovima marihuane, 31 sjemenka nalik na indijsku konoplju i više tableta s popisa narkotika

Labinska je policija zbog zlouporabe opojnih droga Općinskom državnom odvjetništvu u Puli prijavila 48-godišnjaka iz Labina. I ovaj je muškarac, kao prije nekoliko dana njegov sugrađanin i Puljanka koje je policija uhitila u obilasku nasada u šumi, uzgajao indijsku konoplju.

Pretragom njegova stana pronađeno je pet zasađenih stabljika indijske konoplje visine od 40 do 108 centimetara, devet peteljki s listovima marihuane, 31 sjemenka nalik na indijsku konoplju i više tableta s popisa narkotika.

>>Labinjanin i Puljanka posadili konoplju u šumi, Krčanin na terasi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije