Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠOK U UTAHU

U kući Amerikanke pronašli tijela sedmero novorođenčadi

Megan Huntsman
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/2
14.04.2014.
u 08:03

Vjeruje se da je uhićena Megan Huntsman rodila svu pronađenu djecu

Megan Huntsman, 39-godišnja Amerikanka iz Utaha, uhićena je u nedjelju pod sumnjom za ubojstvo nakon što je policija u njezinom nekadašnjem domu pronašla raspadajuća tijela sedmero novorođenčadi, prenosi Reuters.

Policiju su u subotu pozvali novi vlasnici kuće u Pleasant Groveu nakon što su čisteći garažu naišli na prvo tijelo. Policija je pronašla još šest tijela u odvojenim kartonskim kutijama. Kapetan lokalne policije Michael Roberts rekao je kako se čini da je šestero novorođenčadi umrlo od gušenja, a sedmo je mrtvorođenče.

Policija vjeruje da Huntsman rodila sve sedmero djece od 1996. do 2006. godine. BBC prenosi kako joj je u trenucima porođaja partner bio Darren West, koji je bio zatvaran zbog droge. Roberts je rekao kako se čini da West nije znao za trudnoće. Uzorci DNK uzeti od Huntsman i Westa trebali bi potvrditi njihovo roditeljstvo.

Otkriće je šokiralo susjede.

– Uvijek je bila dobra dadilja, čuvala je i moju unučad kad su bili mali – rekla je susjeda Kathie Hawker.

– Ovo je i nju i mene strašno iznenadilo. Uvijek nam je izgledala mršavo. Nikad nismo vidjeli nikakve dokaze o trudnoći – rekao je susjed Aaron Hawker.

Huntsman se iz kuće iselila prije tri godine. Imala je tri kćeri, tinejdžerku i dvoje odraslih, koje su nastavile živjeti u toj kući. Susjeda Vickie Nelson rekla je da su djevojke izgledale normalno.

>> 'Sinu i kćeri pucao sam u glavu. Oslobodio sam ih demona'

Komentara 4

Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
10:49 14.04.2014.

Hm, po pogledu se vidi da je brižna i dobra majka. Bože blagoslovi Ameriku, samo daj da nemamo veze s njima.

CR
Croatia87
12:59 14.04.2014.

Nije da ih branim, ali takvih bolesnika ima svugdje na svijetu.

HO
homofob
17:34 14.04.2014.

Evo Hrvati sada vidite sta se dogada s ljudima koji se hrane s GMO hranom i koje spricaju s kemikalijama iz aviona koji ostavljaju tragove na nebu. Zamislite samo da je ta zena imala oruzje! Sigurno bi isla u McDonaldse i osnovnu skolu u blizini ubijati djecu kada bi imala napadaje ob zatrovane hrane!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije