Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
šokantno otkriće
Povratak na članak

U kotlovnici bolnice Vrapče pronašli mrtvo tijelo žene

Obitelj Zagrepčanke M. V. (34) ogorčena je na liječnike jer su, kažu, zanemarili činjenicu da je njihova kći nestala. U bolnici tvrde da je bila na otvorenom odjelu te da je mogla otići i vratiti se kada je htjela

Komentari 7

EX
excell
21:10 20.07.2012.

barem se jadnica riješila ovozemaljskih boli

VL
MS
mare_split
09:27 21.07.2012.

... i: LUDNICE te 'skrbi' psiho-ubojica (umo-ubojica), baš kao i njihovog eksperimentiranja (trovanje 'lijeovima' i mučenje 'terapijama') s čovjekom ... (čl. 16 Zakona o 'psihićima'!

VL
EX
excell
19:47 21.07.2012.

možda je jadnice čest gost bila u kotlovnici ...

VL
ZJ
zjam
22:53 21.07.2012.

ja imam sestru koja je psihički bolesnik i znam kako se odnose prema takvim bolesnicima,strašno da bolesnica nije bila na ručku i nestala a da nitko ne reagira,reagirao bi i kod normalnih osoba kad nestanu a gdje nebi kod psihičkihh bolesnika-svako živo biće treba tretirati ljudski ali to kod nas još nema te svjesti i ljudskog senzibiliteta

VL
KR
kranja
09:44 22.07.2012.

Na znanje našem ministru da povede računa kakvo osoblje radi po bolnicama, kako od medicinskih tehničara pa do doktora,jer medicinsko osoblje ako je frusturano na svoj posao onda neka napusti posao koji obavlja ineka ide čuvati ovce a ne da radi s ljudima-bolenicima jer to je najosjetljivija populacija.

VL
MA
mareiaco
14:22 22.07.2012.

Mene zanima di su dokrori i sestre.Znamo da ima dežurnog doktora ima i specijalizanata šta tu ko radi .U zadnje vrime i u Sestre Milosrdnice pacijent je pobjego sa psihijatrije i ti silovat na dječijem odjelu djete.To se zataškalo.Triba psihijatrijee provjerit ko na njima radi dali su svi ovi novi preko veze .A vjerujem da brdo njih su stranački ljudi ili doktorska dica.

VL
Avatar mlasan
mlasan
19:55 22.07.2012.

Marina se nije ubila sama, u to smo uvjereni mi svi skupa. Sumnjamo da je oteta, silovana i brutalno ubijena u krugu bolnice još u ponedjeljak 16.7. u večernjim satima (iza 20 h). Micek to sam sebi takve stvari ne bi mogao nikada učiniti. Ona se uvijek bojala takvih mračnih prostorija. Nije nikako mogla sama uči kroz zaključana vrata te kotlovnice u podrumu, koja su jedna jedina i koja se nalaze samo s vanjske strane. Podrumski prozor te kotlovnice je i sada nedirnut, pun paučine, a na njemu se nalazi već zahrđala željezna mreža pričvršćena na prozorskim rešetkama (gitrama). Nju su svi voljeli, nije imala neprijatelja, nju nije mogao nitko mrziti, svima je željela samo dobro, štogod njoj učinili. Nije htjela ni mrava zgazit, ni sebi nauditii. Ona je bila takva osoba, tako dobra dušica. Našeg miceka više nema. :-((((( Sada je u raju s anđelima... i zauvijek u našim srcima. ♥

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.