Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najviše u Koprivničko-križevačkoj

U klupama ove školske godine čak 155 prvašića ponavljača, nema ih u samo tri županije

02.11.2022.
u 13:20

Osnovnoškolci Međimurske županije drže prvo mjestu po broju onih koji su neki od razreda završili s nedovoljnim uspjehom, u Ličko-senjskoj ih je najmanje

Komentara 11

LO
lojtra1
14:09 02.11.2022.

Proj ponavljaca po zupanijama proporcionalan je broju pripadnika Kajtazijeve manjime. Kajtazi, vracaj novce!

Avatar Artoo Detoo
Artoo Detoo
14:11 02.11.2022.

Kažete rekord u Međimurskoj županiji. Može li se znati koliko je od tog broja manjinaca? Možda je lakše izračunati koliko nije.....

DU
Deleted user
14:18 02.11.2022.

Ekipa koja je sastavljala uđžbenike za niže razrede osnovne škole kao da nema djecu i obitelji. Neki učitelji nemaju uopće pristup prema djeci, odrade svoje sate i odu kući, nemilosrdno slijedeći sulud program u kome npr učenici 2. osnovne već uče o osnovnim pojmovima pretvorbe energije. Šta oni mogu razumjeti u tome. Još ne znaju ni čitati kako spada. Da ne spominjem organizaciju rimskog parlamenta s definicijama i osnovama pluralizma u udžbeniku 5. osnovne, čija je građa na razini srednjoškolske naobrazbe. Volio bih da mi netko od kreatora takvog programa objasni kako dijete od 11 godina može razumjeti takvu građu. Zaboravilo se da su djeca prije svega djeca, da trebaju učiti, ali se i igrati. Posve suprotno od toga, nameću im se svakodnevne zadaće od po nekoliko strana iz dva ili tri predmeta, gdje onda ni roditelji ni djeca nemaju predaha.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?