Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KONTROVERZNI SPORAZUM
Povratak na članak

U Kini zaređen prvi biskup temeljem sporazuma s Vatikanom

Oko 12 milijuna katolika u Kini desetljećima su podijeljeni na državnu organizaciju, čiji je kler izabrala ateistička Komunistička partija, te na neslužbenu podzemnu crkvu vjernu Vatikanu.

Komentari 1

TO
Toni66
10:18 28.08.2019.

U Kini "zaređen" ( počinje zarađivati ) prvi biskup temeljem sporazuma s Vatikanom, mogu raditi što god žele da se kladimo ni Bog ih neće spasti ima sredstava materijala raketa i ideja i za njihovu (likvidaciju ) populaciju .. KolikoKoliko ono američki eksperti tvrde tjedan dana uz i bez Božije pomoći , to bi i pobožnima u Kini trebalo biti jasno ko Bog, Parde -prde od 40 - 50 miliona Gayera i lezbijki tamo isto ih ne čine NATO-u simpatičnijima ...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.