Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uzavrele strasti

Prijetnje Šapiću: Oko za oko, zub za zub

Šapić
Foto: Kristina Štedul-Fabac/PIXSELL
06.11.2013.
u 20:35

Četiri dana nakon dvostrukog ubojstva pokraj Vojnića na nadvožnjaku u Karlovcu objesili natpis koji potpiruje nacionalne strasti. Nakon nekoliko sati natpis je uklonjen

Uzavrele strasti ne stišavaju se ni četiri dana nakon stravičnog dvostrukog ubojstva koje se dogodilo ispred narodnjačkog kluba u Vojišnici nedaleko od Vojnića. U centru Karlovca, na željezničkom nadvožnjaku, neposredno pokraj autobusnog kolodvora i tržnice, tijekom jutra stajao je natpis: "Oko za oko, zub za zub. Šapiću, četniče", no nakon nekoliko sati je uklonjen.

Tako je, unatoč tome što se međunacionalni sukob proteklih dana uporno gurao u drugi plan i kao motiv naglašavala ljubomora i sukob zbog djevojke, ubojstvo dvojice Hrvata, koje je počinio domaći Srbin, dobilo je i potpuno novu dimenziju.

Bošku Šapiću očito se ovom porukom prijeti smrću iako se trenutačno nalazi u pritvoru, a pravosudni postupak protiv njega tek je u začetku. Mjesto na kojem se pojavio natpis ispisan crnim sprejem na bijelom platnu osigurava policija.

>>Bez emocija pred policijom: Pa nisam ih planirao ubiti

Ključne riječi

Komentara 119

Avatar ančii.zg
ančii.zg
11:27 06.11.2013.

ne treba generalizirat, ali istina...obzirom da sam čitala da je mali veličao SAO Krajinu i bio bio nacionalistički nastrojen na hrvate i ne čudi da to ide dublje od toga da je krivac cura,ona je samo bila dolijevanje na vatru koja je već plamsala.Ali imamo i mi takvih kao on, pa teško da će mu ostat dužni.

Avatar marnie
marnie
10:39 06.11.2013.

A što su trebali napisati. Hvala, ubijajte nas još. Nitko nam ništa ne može dok je naša bratija na vlasti.

AN
Android
10:55 06.11.2013.

Sistem komentara vam je totalna zbrka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije