Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
potraga

U Karlovcu nestala 14-godišnja Nikolina Udorović

nikolina udorović
14.02.2012.
u 18:12

Nestanak 14-godišnje djevojčice visoke 165 centimetara, jače tjelesne građe, prijavili su članovi uže obitelji

Nikolina Udorović (14) iz Barilovića pokraj Karlovca nestala je 12. veljače, a karlovačka Policijska uprava moli sve građane koji imaju informacije o djevojčici da se jave na broj telefona 192.

Nikolina je visoka oko 165 centimetara, ima zelene oči i okruglo lice, dugu smeđu kosu i jače je tjelesne građe. Detaljniji opis nestale djevojčice nalazi se na stranici MUP-a.

Komentara 7

SI
Silverlight
19:35 14.02.2012.

Pa sto je vama ludjaci od administratora sto sam ja pogrdno napisao da me brisete. I sama policija podržava tu tezu.

KE
kedira
19:39 14.02.2012.

ma šta je vama ljudi radi se o romskoj obiteljii to je kod njih normalno da cure odlaze za dečkima ali ne možda svojom voljom, za prezime Udorović i Hudorović zna cijela Karlovačka policija......u tim godinama one se već udaju i rađaju, netreba previše gubiti vrijeme s takvima jer dala im je država previše manjinskih prava pa sad kupuju kuće po svim mjestima a žive od socijale i prodaje željeza a naši jadni Hrvatski branitelji nemogu dobiti niti jednokratnu pomoć ako imaju neki stari auto na sebi.....nije mi jasno tko je tu manjina u Hrvatskoj, da ne govorim da poneki romi imaju u svojim dvorištima novije mercedese, BMW-e, i kamione a dobivaju socijalnu pomoć, to samo mogu oni po našem zakonu a kriminala od strane njih sve je više jer imaju i za skupe odvjetnike šta se može vidjeti iz ranijeg slučaja obračuna romskih obitelji.....pa od kuda im lova a primaju socijalu......a mala je sigurno otišla za dečkom ili su je prisilno odveli kako to i ide kod njih......kameno doba

RA
radoslobađa
20:49 14.02.2012.

Joj, rođeni.... otišla je evre

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije