Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Masterplan bolnica
Povratak na članak

U jednoj bolnici hitni prijam i kreveti, u drugoj ambulanta

Ravnatelji detalje još definiraju, spajanje do kraja godine

Komentari 4

Avatar upitnik.pita
upitnik.pita
10:28 05.10.2014.

...jer se zdravstvo sustavno uništava... a big boss povisuje cijene usluga... tako da kumovima može dobro platiti u djelatnosti koje im prepusti (naravno one profitabilne)... tako da će se sada trošiti više a izvršenje biti još manje... a svi znaju, mogu i žele raditi... ali nema posla i tržišta ... a ovaj kumovima namješta sigurne poslove i osigurava sigurnu napalatu.... naravno javnim sredstvima...

VL
Avatar upitnik.pita
upitnik.pita
10:39 05.10.2014.

...za sve državne i javne ustanove a posebice za zdravstveni sustav (MIZ, HZZO, ustanove...)... napokon prikazati odovojeno... koliko se sredstava troši za plaće i koliko za liječenje... a koliko za sponzorstva, pokroviteljstva, mobitele, automobile, informatičku opremu (koja se obnavlja puno češće nego što je potrebno - na leasing da bi se izbjegle javne nabave...), održavanje informatičkog sustava, kongrese, seminare, edukacije, školovanja, putovanja, publiciranje potrebnih i nepotrebnih brošura i dr...

VL
DU
Deleted user
09:01 05.10.2014.

Popravak masterplana je samo od zla na gore. Kako uopće zubar može voditi ministarstvo zdravstva (osim po prijateljskoj vezi sa premijerom)

VL
Avatar airbizz
airbizz
14:29 05.10.2014.

na šalterima u dj.bolnici na srebrnjaku(prijem pacijenata,naručivanje,papirologija...) radi non-stop 5 medicinskih sestara.zašto te med.sestre ne rade ono za što su se školovale?zašto administraciju ne vodi školovani kadar,a ne priučeni?isto tako je na šalati.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.