Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Branko Grčić:

'U izvanrednom smo stanju! Za tri mjeseca bit će bolji rezultati'

Branko Grčić
Patrik Macek/PIXSELL
29.04.2013.
u 20:45

– Mislim da ćemo vam za tri mjeseca moći pokazati još bolje rezultate nego danas – kazao je potpredsjednik Vlade Branko Grčić.

Potpredsjednik Vlade Branko Grčić kazao je u intervju za Novu TV da je Hrvatska "u izvanrednom stanju već četiri godine kada je riječ o gospodarstvu".

Tvrdi kako su zadnjih godinu dana pripremali projekte koji su sada došli u fazu da se počinju realizirati.  – Znači vrijeme nije izgubljeno – rekao je Grčić te je dodao da je optimist u vezi sa stanjem u Hrvatskoj te da zbog toga šalje optimistične poruke, ali "ne bez temelja". – Ja vidim dobru budućnost zemlje – kazao je Grčić.

"Karamarko nije dobro informiran"

Priznao je da privatni investitori nemaju novca te da je uobičajeno da u ovom stanju ministri rješavaju "projekt po projekt" te da će to trajati sve dok ne izađemo iz krize i ne "ostvarimo pretpostavke za gospodarski oporavak".

Grčić je kazao da Karamarko vjerojatno nije dobro informiran kada kaže da nisu ništa napravili na povlačenju stranih investicija te dodaje da "se stvari pomalo miču".

– Mislim da ćemo vam za tri mjeseca moći pokazati još bolje rezultate nego danas – zaključio je Grčić.

>>Optimizam iz Vlade: Rast investicija na 69,5 milijardi

>>'Gospodarstvo se godinama razaralo, potkradala se država'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije