Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAT U IZRAELU
Povratak na članak

U izraelskom napadu na izbjeglički kamp na Zapadnoj obali petoro ubijenih

UN-ove agencije upozorile su u srijedu da će se sustav humanitarnih operacija potpuno urušiti u Gazi. UNRWA navodi da treba oko 160.000 litara goriva na dan kako bi provodila osnove humanitarne operacije.

Komentari 18

ED
edgar2
15:46 18.11.2023.

Prema istraživanju istraživačke tvrtke Arapski svijet za istraživanje i razvoj (AWRAD).Nešto više od tri od četiri Palestinca ima pozitivno mišljenje o Hamasu nakon njegovog pokolja u Izraelu 7. listopada. Institut sa sjedištem u Ramallahu anketirao je 668 odraslih Palestinaca u južnom pojasu Gaze, Judeji i Samariji između 31. listopada i 7. studenog. (Margina pogreške je plus ili minus 4 %)

VL
DU
Deleted user
15:00 18.11.2023.

Državna Izrael odlučila da se uvede red na bliskom istoku.

VL
DU
Deleted user
21:45 18.11.2023.

Nikad jveci pokolj i strasan genocid ni je zapamacen na kugli zemaljskoj do vog izraelskog na toj sirotinji,zar zaista ne postoji mehanizam,da se taj tako strasni pokolj zaustavi,ja sam stvarno mislio da je hico bio koljac,ali on je bio apsolutno u pravu,sto je htjeo to zlo iskorjeniti.

VL
SE
Serengeti
13:51 18.11.2023.

Obično kada se ratuje onda su civili kolateralne žrtve koje umiru u malom broju, međutim u ovom ratu ispada su Hamasovci kolateralne žrtve jer velikom većinom umiru civili.

VL
SE
Serengeti
15:23 18.11.2023.

Mark Regev, viši savjetnik izraelskog premijera je objasnio zašto su smanjili broj izraelskih žrtava u Hamasovom napadu sa 1400 na 1200. Tih 200 ljudi koji su bili spaljeni do neprepoznatljivosti su zapravo bili borci Hamasa po njegovim riječima. Zanimljivo je da su Izraelci rekli da je Hamas spalio Židove u svom napadu, pa se sada postavlja pitanje tko je spalio te Hamasovce. Nisu valjda Hamasovci spaljivali svoje ljude. 🤔

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.