Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 43
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije uspio

U istom tjednu dva puta protjeran iz Hrvatske

putovnica
VL FOTO
06.02.2012.
u 12:36

Nakon prvog protjerivanja iz putovnice je uklonio zabranu ulaska u Hrvatsku pa skriven ponovo prešao granicu, no Slovenci ga otkrili i vratili

Zbog nezakonitog prelaska državne granice 43-godišnji državljanin BiH na dvije je godine protjeran iz Hrvatske, što mu je drugo protjerivanje u istome tjednu, a zbog krivotvorenja putovnice bit će kazneno prijavljen. Nakon što je muškaraca u subotu s graničnog prijelaza Plovanija zbog nezakonitog ulaska u Sloveniju vratila slovenska policija, bujska policija ustanovila je da je muškarac nekoliko dana ranije, u četvrtak, već protjeran i prisilno udaljen iz Hrvatske.

Nakon protjerivanja u Bihaću je iz svoje putovnice uklonio zabranu ulaska kako bi u slučaju policijske kontrole prikrio činjenicu o izrečenoj zabrani. Potom je sakriven u kamionu nezakonito ušao u Hrvatsku, a potom i u Sloveniju, no ondje je otkriven i vraćen kad je policajcima pokazao preinačenu putovnicu.

Komentara 1

AS
a_sutra
23:30 06.02.2012.

Treca sreca...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije