Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nika Pintar iz startupa Ani Biome

'U industriji dugovječnosti starenje se smatra temeljnom bolešću, želimo biti lider u toj industriji'

17.04.2024.
u 14:01

U idućim godinama otključat će se nova saznanja o nama kao bićima i ekosustavu koji živi i djeluje unutar nas. Vidjet ćemo što možemo postići kada eliminiramo starenje, bolesti i slične tegobe, a to je nužno kako bismo postavili temelje za danas nezamisliv razvoj

Komentara 5

ST
stomiovotreba
19:29 17.04.2024.

Starenje nije bolest, premda bi pohlepni kapitalisti željeli da nas u to ubijede. Ne nasjedajte na njihove laži.

Avatar Art of Noise
Art of Noise
18:18 17.04.2024.

"Vidjet ćemo što možemo postići kada eliminiramo starenje, bolesti i slične tegobe, a to je nužno kako bismo postavili temelje za danas nezamisliv razvoj." Ne obmanjujte javnost. To nikada nećete vidjeti iz jednostavnog razloga što te stvari nikada nećete postići. Kako mislite eliminirati život? Jer je (i) ovo gore nabrojano upravo to - život. Ljudski život koji ima kako svoja pravila i zakonitosti tako i svoj početak i kraj. Kao, uostalom, i sve na ovom svijetu. I on sam, na kraju krajeva. Znanost je ograničena. Ne zavaravajte se. I druge.

MA
MarkoMarkoM
18:54 17.04.2024.

Zivot se kroz godine produzavao i to je rezultat napretka znanosti, medicine,nacina zivota... starenje se ne moze zaustaviti, smrt se ne moze izbjeci,no moguce je poboljsati zivot dok zivimo. Stanice stare i umiru i neke se nikada ne obnavljaju. Vrloo je izvjesno da ce uskoro biti sve vise ljudi starijih od 90 i 100 godina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije