Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neuspjeli pokušaj

U Hrvatsku se pokušalo ilegalno useliti 26 Azijaca

dunav granica
Marin Franov/Pixsell
12.10.2011.
u 09:29

Državljani Afganistana, Irana i Pakistana pokušali su jučer ilegalno prijeći hrvatsku granicu, no policija ih je zaustavila. Među njih 26 čak je 14 maloljetnika.

Čak 26 stranih državljana pokušalo je ilegalno prijeći granicu i useliti se u Hrvatsku. Ovaj slučaj dogodio se u Tovarniku, a policija je zabilježila šest slučajeva nezakonitog prelaska hrvatske granice. Od 26 stranih državljana 23 su Afganistanci, od kojih su dvojica bila državljani Irana, a jedan od njih državljanin Pakistana, poručila je Policijska uprava vukovarsko-srijemska. Među njima je 14 maloljetnika.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da su svi nezakonito prešli državnu granicu Hrvatske zbog čega je doneseno rješenje o protjerivanju iz zemlje, određena im je zabrana ulaska i boravka u Hrvatskoj te pokrenut postupak deportacije kojim će biti vraćeni u Srbiju.

Komentara 4

BA
bandido
18:29 14.10.2011.

Uselit se u Hrvatsku ili kroz Hrvatsku doci do neke razvijene zemlje Europe?

PB
predrag borna
06:43 16.10.2011.

Ovi očito pojma nemaju u kakvu zemlju dolaze.No kada je čovjek očajan...sve mu je dobro.

TH
thekurcula
00:13 19.10.2011.

14.10.2011. u 18:29h bandido je napisao/la: Uselit se u Hrvatsku ili kroz Hrvatsku doci do neke razvijene zemlje Europe? __________________ Ne, ovo je neverovatno! Ne može biti drugačije nego da je pisac ove vesti pročitao moj komentar na sličnu vestst od pre 10-ak dana gde ja ironično tvrdim da su uhvaćeni Afganistanci, koji su takođe vraćeni u Srbiju, hteli da se nastane u Hrvatskoj a ne u Srbiji. Sad autor ovih par rečenica ove vesti hoće da kaže da je to istina!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije