Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Koronavirus u Hrvatskoj
Povratak na članak

Odlične vijesti: 20 županija nema novozaraženih

Ravnatelj Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo Krunoslav Capak epidemiološku situaciju u Hrvatskoj ocijenio je jako dobrom jer se broj novooboljelih zadržava na jednoznamenkastoj brojci

Komentari 3

DU
Deleted user
07:34 15.05.2020.

Što je sigurno, sigurno je. To je moto. Kao da ubijamo muhu atomskim oružjem. Poslije bi vikali, mrtva je muha. I mudri narod bi odahnuo nakon što atomska uništi sve oko sebe. Primjer kad je lijek gori od bolesti tj.j. problema.To smo mi. Do korone sam smatrao da su ljudi razumna bića. Sad mi je to duboko poljuljano. Samo su Švicarci prokuzili da ih netko.... u glavu.

VL
SC
schwertransport
14:26 15.05.2020.

Laž kao i do sada.......sezona mora biti pod cijenu smrti!

VL
Avatar kralj Tomislav II
kralj Tomislav II
12:17 15.05.2020.

Žao mi svake žrtve. Ali ovde se postavlja pitanje. Koliko je drugih štićenika doma za starije , umrlo od posledice običnog gripa ili od drugih bolesti ili starosti. Ovde se svaka smrt prepisuje corone .Štićenici umiru od tuge jer nemoguumiru od tuge jer nemogu da ih posećuju najbliži.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.