Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTPISAN UGOVOR
Povratak na članak

U Hrvatskoj započinje certificiranje održivosti zgrada po njemačkom modelu

Uloga zgrada u globalnom zatopljenju izuzetno je važna budući da su zgrade u Europi odgovorne za 40 posto potrošnje energije, 36 posto emisije CO2 i 35 posto generiranog otpada.

Komentari 2

BR
Branitelj2020
16:47 05.10.2021.

Još jedno bespotrebno skupo izdavanje bespotrebnog certifikata. U Hrvatskoj kao i cijeloj EU izdaju se energetski certifikati koji ne služe ničemu osim za zaradu onih koji ih izdaju . A ova glupost da su zgrade krive za 40% zagađenja sa CO2 je čista radiklana zelena poropaganda. Po zelenima najbolje bi bilo da porušimo sve zgrade i da svi ljudi žive u šatorima. Vrijeme je da kažemo dosta ovoj lažnoj zelenoj propagandi i teroru koji nas samo osiromašuje.

VL
AA
aabbcc
17:00 05.10.2021.

Gluposti ovdje se ne radi o istom geografskom ili klimatskom podrucju da bi se mogi primjeniti isti standardi. _Sto u Njemackoj drvo da bude toplije to u Dalmaciji kamen, keramika da bude hladnije i ustede na klimi.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.