Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CJEPIVO JE KLJUČNO
Povratak na članak

U Hrvatskoj predstavljena aplikacija u kojoj se provjerava sigurnost ljetnih festivala: 'Iz jedne zemlje stiže najveći val partijanera'

Cilj je aplikacije da organizatore događanja vodi kroz mjere koje će osigurati da njihovi eventi budu maksimalno sigurni za posjetitelje, kaže ministrica Nina Obuljen Koržinek

Komentari 4

FR
franjo
11:23 06.05.2021.

Masovno drogiranje, pijančenje i prostitucija.

VL
Avatar 🇭🇷Agramer-Hrvatska🇭🇷
🇭🇷Agramer-Hrvatska🇭🇷
11:10 06.05.2021.

turisti?pa tko bu nam došel ak bu trebal pri povratku u izolaciju?

VL
Avatar Forumas
Forumas
10:52 06.05.2021.

Da se platformu drži osobito važnom, svjedoči i to da su je predstavili Nina Obuljen ------- hahahhahhah vic dana.

VL
DU
Deleted user
09:04 06.05.2021.

Čini se da ljudi nisu upoznati na koji način Britanci vole učestvovati na tim muzičnim eventima. Glavni motiv im je što više popiti, što više galamiti, malo narkotici, seks ako se da, bljuvanje, urlanje do ranih jutarnjih sati, spavanje na plaži. Zato Španjolici bježe iz Ibize jer svakom normalnom to nije potrebno.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.