Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U šest godina porasla za trećinu

U Hrvatskoj plaće sporo rastu, pretekli su nas Česi i Poljaci. Slovenci su tranzicijski pobjednici

27.02.2023.
u 23:21

Slovenske su plaće 44 posto više od hrvatskih, a češke – 16 posto. Srbi s druge strane zarađuju 60 posto slabije od Hrvata.

Ključne riječi

Komentara 27

Avatar Bobiii
Bobiii
06:41 28.02.2023.

Hrvatska je u 2022 ostvarila manji godišnji BDP nego u 2008. i po tome je jedinstvena u svijetu, 15 godina stagniranja i propasti. U međuvremenu su cijene otišle bar 100% gore. BDP najviše puni turizam odnosno građani sa privatnim iznajmljivanjem.m. U državi je sve propalo osim uhljeba,potiicaja,parazita ,privilegijai poreza koji su daleko veći nego pod Turcima.

Avatar Heisenberg
Heisenberg
23:59 27.02.2023.

Odgovor je jednostavan. Našu državu u šaci drži kradeze mafija koja je rasprodala gotovo sve što se moglo. Nije uspjela napraviti ni jednu greenfield investiciju, korumpirala polovicu stanovništva i jedino što nam ostade - usluge tj more od čega i živimo.

KA
karijes
00:17 28.02.2023.

Sve te zemlje nisu imale srbe koji su napravili tolike zločine, pobile toliko ljudi, opljačkale zemlju. sve te zemlje nemaju toliki postotak bagre srpske, komunističke koja nije dozvolila da se napravi lustracija, razotkriju komunistički zločinci i izbace neprijatelji iz politike ( razni slučajni, dikobrazi, lignje ...) , medija, institucija...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije