Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISTRAŽILI SMO DOKAD
Povratak na članak

U Hrvatskoj pali rekordi, cijene goriva divljaju. 'Dolazi zima, ovo nije kraj'

Mnogi pozivaju Vladu da intervenira i smanji trošarine kako bi ublažila divljanje cijena goriva

Komentari 6

DU
Deleted user
13:50 12.10.2021.

Točiti preko granice, slovenija, bih - i jedni i drugi imaju jeftinije gorivo, kakva je to država koja pljačka svoje građane - trebali bi imati jeftinije gorivo nego Austrija koja je u vrhu po EU po plaćama a mi na dnu. Srami se Hrvatska!

VL
ST
stefj
14:03 12.10.2021.

Što se tiče cijene plina, to je namjerno, dogovor između Njemačke i Rusije. Njemačka je izgradnjom sjevernog toga dobila monopol nad distribucijom Ruskog plina, sada to treba iskoristiti... Rusiji to odgovara, da ne treba plaćati Ukrajini za transport... Što see tiče goriva, cijena nafte nije niti blizu najvišim cijenama u povijesti, no zeleni rade svoje... Da bi se zeleno "isplatilo" energenti moraju poskupiti nekoliko PUTA. Ovo je taj proces. Nameće se štednja, ljudima se ruši standard, grijanje će postati luksuz, automobil još veći... Uvijek kada religija preuzme, nije dobro, mediji podivljaju, a onda se vladama, bile one i razumne, teško oduprijeti.

VL
Avatar sluganski_svakidan
sluganski_svakidan
15:44 12.10.2021.

Pokušava se nekako stvoriti mišljenje da cijene energenata rastu samo u Hrvatskoj. To je lažno prikazivanje s ne baš dobrim namjerama. U nedjelju 26. rujna 2021. godine na odmorištu i benzinskoj postaji Kraichgau (Njemačka) platio sam litru supera 95 (E5)) 2,04€ po litri! Već tada su cijene energenata počele doista divljati - i divljaju u gotovoj cijeloj Europi. Ne samo u Hrvatskoj!

VL
PA
pajper
13:50 12.10.2021.

Ne bi me čudilo za Novu Godinu bude cijena za litru 15kuna.Na većoj cijeni profitira samo država

VL
DU
Deleted user
15:42 12.10.2021.

2.21 ES95 2.16 Dizel Platiš karticom. 1 marka = 3.80 kn . Litar goriva malo više od 8 kn.

VL
ES
esvrbin
13:37 12.10.2021.

Vlast nikad sretnija, lijepo se puni proracun a sirotinja neka ide u BiH po gorivo. Sve dok se drzavni Audiji tankaju iz proracuna nista nije skupo.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.