Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Istraživanje
Povratak na članak

U Hrvatskoj je najtraženije suncokretovo jestivo ulje

Suncokretovo ulje u prehrani koristi 85,8% anketiranih, a za gotovo
tri četvrtine njih bitna 
je i zemlja porijekla

Komentari 5

Avatar comparator
comparator
08:56 28.06.2015.

Zar je tu neki problem ? Oko mene sami " suncokreti "!

VL
SA
samoborka
09:48 28.06.2015.

U Hrvatskoj se koristi daleko vise posto maslinovog ulja nego sto se prikazuje. Ja koristim puno maslinovog ali sam u ducanima (dakle preko racuna..znaci evidentirano) kupila svega par litara ulja do sada, i to zato sto gotovo uvijek nabavljam to ulje od poznatih ljudi (dakle bez racuna i neevidentirano), a tako radi i vecina ostalih ljudi. Maslinova ulja po ducanima su vecinom niske kvalitete, a uz to i ne zelim kupovati "hrvatska" maslinova ulja cije je porijeklo (kad procitas deklaraciju i sitna slova na njoj) iz Spanjolske ili Grcke (a mudra gospoda to znaju i prikriti napisanim porijeklom Made in EU), a takvih je 99% "nasih" maslinovih ulja.

VL
Avatar jurac
jurac
10:38 28.06.2015.

Svinjska mast/eno u zamrzivacu imam još isjecenih cvaraka za topljenje koji cekaju na paradajz iz bašte/i suncokretovo ulje su koristili moji djedovi,otac,jedem i ja a kako vidim jest ce se i poslije mene.Na kažem da je bolje ili gore aliali navika i tadicija u skladu sa cijenom.

VL
LA
LaurenceofArabia
22:18 28.06.2015.

suncokretovo ulje, kruh i prazne boce.

VL
Avatar d-ano
d-ano
00:48 29.06.2015.

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,Kupujte domace,,,,,,

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.