Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ublažavanje mjera
Povratak na članak

U Hrvatskoj je do 100 tisuća djece s kroničnim bolestima, zar ih je sad trebalo vratiti u škole!?

Stručnjaci ali i ministrica Divjak znaju zašto u jeku epidemije ostaje online nastava za veliku većinu učenika

Komentari 9

MI
mica1111
17:45 23.04.2020.

Kad ne idu,zašto ne idu.Kako će jadni roditelji na posao.Sad kad idu ,zašto idu.Pa tko bi vama novinarima udovoljio.Srećom,roditelji mogu i odbiti da djeca idu.Eto,i tu ima rješenje.Al o čemu bi vi pisali!

VL
DU
Deleted user
17:51 23.04.2020.

"djeca se i dalje žale na previše zadaća" Kad se to djeca nisu bunila? Cec duze vremena prodaje se mantra da djeca trebaju odgajati cini se sama sebe. Sad generacije koje su tako odgajane, i same panjine, odgajaju druge panjeve. Djeca su neodgojena i zaglupljena. Kad ce uciti ako sad nece?

VL
DU
Deleted user
19:20 23.04.2020.

Na svakoj koferenciji pitaju novinari krizni stožer ili Plenkovića,kad će ublažiti mjere,a kad su ublažili, e sad zašto su to napravili,njima nikad nije po volji

VL
Avatar LisaAE88
LisaAE88
17:05 23.04.2020.

a︆­b︆­r︆­e︆­.︆­a︆­i/a16n

VL
WI
wiamniamniinna
17:57 23.04.2020.

Treba se organizirati drugarice, zdravi idu u skolu i na posao,a bolesni stoje kod kuce. Tko mislite da ce vas hraniti, ako drzite zakljucanu drzavu? Pa nema vise nitko novaca, citav svijet je bankrotirao, ovdje u Svicarskoj drzava gubi jednuu miliardu franaka DNEVNO, a to je jako kratkoga vrijeka, nakon cega ides u bankrot, to nitko ne moze izdrzati, kamoli siromasna Hrvatska. Vi se uopce niste smjeli zatvarati nikako, nego te njemacke korporacije sto su bankrotirale u Hrvatskoj poslati kuci, i vi preuzeti te kompanije i pokrenuti svoju domacu industriju u svim granama industrije, a ne svoju domacu industriju usmrtiti i zatvoriti, malu i srednju privredu, a spasavati njemacke kompanije u zemlji? Pa ovdje drzava isto preuzima avionske kompanije i ostalo, nego tko ce to sve preuzeti nego drzava, sada kada im je propala osvajacina svijeta, ovim nacistima gore u Briselu i Berlinu? Oni su mastali instalirati nacizam u svijetu, ali im je Americki Predsjednik stao na put, pa su bankrotirali. Zato morate i vi sada to sve pokupovati u zemlji sto je bankrotiralo, a Nijemce poslati kuci svojoj, inace ce vam oni instalirati nacizam u zemlji i drzati vas u logorima jos sto godina.

VL
Avatar SandraBJ91
SandraBJ91
18:20 23.04.2020.

w︆­w︆­w︆­.︆­k︆­i︆­s︆­s︆­i︆­a︆­.︆­c︆­l︆­u︆­b

VL
Avatar JenniferIQ87
JenniferIQ87
18:01 23.04.2020.

w︆︅w︅︆w︆︆.︆︆l︅︆o︆︅v︅︆e︆︆x︆︆x︅︆.︆︅c︅︆l︆︅u︅︆b

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.