Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Koronavirus u Hrvatskoj
Povratak na članak

U Slunju zbog svadbe zaražena tri muškarca. Najviše novozaraženih u Zagrebu i Splitu

Nakon što je utvrđeno da je jedan zaposlenik ustanove pozitivan na koronavirus Osnovna škola Marina Držića zatvorit će se na razdoblje od 14 dana, a nastava će se izvoditi na daljinu, izvijestila je u subotu Služba za odnose s javnošću Grada Dubrovnika

Komentari 9

DU
Deleted user
10:23 06.09.2020.

Dode vikend odmah pada broj zarazenih.Koji cirkus u cijelom svijetu.

VL
DU
Deleted user
12:36 06.09.2020.

te mjere ne riješavaju problem,to jr samo privremeno suzbijanje simptoma. zakone prirode nemože čovjek silovati. kad se smanji broj zaraženih,mjere će se ukinuti a brojke opet rasti.

VL
DU
Deleted user
09:05 06.09.2020.

Kako razumjeti lockdown? Vecina drzava EU u 3.mj. je donijela odluke o zatvaranju granica, zatvorene su bile skole, djecji vrtici, trgovacki centri itd. Sto se u medjuvremenu promijenilo. Turizam, ugostiteljstvo, sport je pao na koljena. I odjednom COVID-19 nje vise opasn, drzave otvorile granice pocela selidba naroda, zivot, skole, vrtici, barovi itd. Zanci model Svedska. Cjepivo i lijekovi nisu pronadjeni, ali gospodastvo i drzave vise ne mogu podjeti lockdown. Nismo li na taj nacin povuki obarac na revolveru ljudske evolucije koji tvrdi da samo najjaci prezivljavaju, a slabi trebaju odumjeti.

VL
DU
Deleted user
12:41 06.09.2020.

svijet ima 2 opcije,ili čekati vakcinu i uništiti ekonomiju i socijalni život,ili primijeniti Švedski model i pokopati stare,bolesne i nemoćne.

VL
BA
Barbasmora
08:48 06.09.2020.

Hvala HDZu i svim domoljubima da nismo za vrime turist sezone vise testirali! Time smo spasili sezonu, a zarazeni su se vratili u njemacku, Austriju, sloveniju, madzarsku, cesku, italiju... Svi su nas pohvalili za najbolje rezultate nocnih klubova pa i cilog turizma u EU i šire! Bravo nasi! Ajmo sad ugasit taj mali virus molitvama, postom, blagoslov. vodom, misama, postivanjem razumnih mjera... Opet se pokazala nasa spodobnost i cinjenica da je Bog uz nas a mi smo uz Njega nepobjedivi!!

VL
Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
08:01 06.09.2020.

U Hrvatskoj 2771 aktivnih slučajeva. Pojavila se nova domolhubna žarišta na kojima se pravi hrvati zaraze kao svoji na svome.

VL
PO
potrka
11:16 06.09.2020.

Za dvije je osobe moguće izlaganje na svadbama Znači dvije. Moguće. Di je ostali pedeset. Sad treba zabraniti svatove . Koji apsurd

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.