Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Koronavirus u Hrvatskoj
Povratak na članak

U Dubrovačko-neretvanskoj preminula jedna osoba, bila je korisnica Doma za starije iz Ploča

Ravnatelj HZJZ-a Krunoslav Capak je rekao kako je HZJZ dovršio nacrt preporuka za državnu maturu i funkcioniranje škola, koje su upućene Ministarstvu znanosti i obrazovanja na primjedbe i komentare, a konačne će preporuke biti objavljene u četvrtak

Komentari 42

RE
REYAM
08:01 29.04.2020.

Cijelo vrijeme su ključna slijedeća dva tjedna.

VL
Avatar vila velebita
vila velebita
08:41 29.04.2020.

Ključno je ukinuti ograničenje slobode kretanja!!! Pa jednako se moram ponašati u Sisku, Rijeci ili na Pagu!!! Nije opasno voziti se s 30 stranaca u tramvaju, a opasno je ako obitelj sjedne u auto i bez zaustavljanja dođe na Pag, gdje se mora ponašati isto kao i u Sisku ili kao oni na Pagu...

VL
SI
sisavac
08:41 29.04.2020.

nekad je u istočnoj njemačkoj bilo popularno svaku sumnju da vaš susjed nešto radi nedopušteno odmah prijavljivati policiji, stasiju... u sssr-u su djeca prijavljivala roditelje jer su radili nešto što nije bilo baš prigodno, i bila javno nagrađivana. u americi to traje i dan-danas, i zove se jako zanimljivim 'programom'. ajmo i mi to vratiti u naš sustav. meni recimo susjeda izgleda sumnjivo.. i neće mi prodati mali komad zemlje koji mi baš treba... kome to prijaviti?

VL
Avatar Osvetnik Ernesta Fulira
Osvetnik Ernesta Fulira
10:36 29.04.2020.

Ja mislim da je vrijeme da stanovništvo "uzvrati udarac". Ova nacija je preživjela kugu, ratove, glad, Avare, Tatare, Hune, Franke, Mletke, Napoleona, Turke, Austro-Ugarsku,Španjolsku gripu, chetnike (2x), H1tlera, Mussolinija, JNA, komunizam... i još smo tu. Ništa od toga ne bismo preživjeli da smo se ovako kukavički ponašali kao sada. Niti nakon ijednog od tih pošasti nismo zazivali "novo normalno" nego smo dizali glavu i išli dalje i održavali svoj način života. Jedan Corona "virus" sigurno ne zaslužuje biti ni nabrojan u istoj rečenici sa svim tim pošastima. Dosta je. Treba napraviti reset i početi se ponašati normalno. Ja nikad nisam ni prestao.

VL
DU
Deleted user
08:22 29.04.2020.

U ovom ipak prenapuhanom problemu s tim virusom nitko nije govorio o prevenciji u smislu jačanja imuniteta i sposobnostima vlastitog tijela da se ovakvim virusčićima odupre. Postali smo civilizacija debelih, napušenih, napuhnutih, punih šećera i umjetnih supstanci, a izgleda da COVIDu to baš jako paše.

VL
VJ
vjekoslavkatalina
08:26 29.04.2020.

briga grbu...ona bi vjecno izolaciju da ovi iz hitne nemaju posla a vremena za brbljanje i kave...koji je smisao postojanja doktora ako nemaju posla a dobro su placeni...svoju placu treba zaraditi a ne zarađujes je eskiviranjem posla

VL
Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
13:27 29.04.2020.

U Hrvatskoj zasad je koronavirusom zaraženo ukupno 2047 osoba ali s obzirom da smo umišljeno jaki, posebni balkanski i majstori bajki i mitova možemo bolje, brojnije i razširenije.

VL
Avatar majkuvam
majkuvam
12:30 29.04.2020.

Dva tjedna po dva tjedna i brzo prođe cijela godina...

VL
Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
07:29 29.04.2020.

U Hrvatskoj 2047 zaraženih koji imaju pored Hrvatske i Covid-19.

VL
AN
Andrej17
11:11 29.04.2020.

Ljudi hajde strpite se još koji tjedan. Ako je ovo svedeno na dnevno manje od 10 slučajeva, onda ove mjere, među kojima je bilo izrazito glupih i nepotrebnih, nisu sve bile uzalud. Moguće je da daljnju zarazu svedemo pod kontrolu, a ako sad sve liberaliziramo, sve što smo ranije radili će ispasti totalno gubljenje vremena.

VL
OR
Ortega666
08:06 29.04.2020.

Kljucno je prestati drzati narod "s dva tjedna" u strahu,kolapse u trgovinama i ljekarnama je i donijela kriva prezentacija onih koji su trebali komunicirati s javnoscu,drugo koliko kosta informacija,ako se nekoga otkrije??

VL
KO
komunikolog
08:04 29.04.2020.

"Danas za pare - sutra džaba"! Tako je kod Cige pisalo na štandu, ovo mi liči na to.

VL
IV
ivicin
07:44 29.04.2020.

jedino sto je kljucno cjepivo.a sve ostalo ce biti kako bude...to ama bas nitko ne zna...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.