Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nastavak nadzora

U Gunji za sada 111 zgrada opasnih po život

Gunja kuće
Foto: Marko Mrkonjić/PIXSELL
05.06.2014.
u 15:53

Potpuni i konačni rezultati nadzora bit će objavljeni početkom idućeg tjedna

U dva dana nadzora na području Gunje građevinska inspekcija Ministarstva graditeljstva i prostornog uređenja označila je ukupno 111 zgrada u selu opasnima po život. Prvoga dana nadzora označeno je 70 takvih zgrada, a danas još 41.

Danas je Građevinska inspekcija nadzirala zgrade u ulici braće Radića, Ljudevita Gaja, bana Josipa Jelačića, Antuna Branka Šimića, Kolodvorskoj i Graničarskoj ulici. Prema kartama Državne geodetske uprave u Gunji je 3900 zgrada bilo izloženo djelovanju vode.

Najavljuju i da će nadzor trajati do kraja ovog tjedna te da će potpuni i konačni rezultati nadzora bit će objavljeni početkom idućeg tjedna.

>> U Gunji 70 zgrada obilježeno opasnima po život

Ključne riječi

Komentara 1

OB
Objektivno...
09:57 22.06.2014.

A šta je s onih oročenih 25 milijuna kn u PBZ? Kad ćemo to početi dobijati? A što s onih 25 milijuna kn koji nisu oročeni? Pa to nije bilo preko 060 telefona... Ne ulazim sad u to čiji su to telefoni i jel rađeno pro bono ili pro %... Samo dajte već jednom te novce na sunce koje isušuje kuće umjesto vas i HEP-a. Zašto se svih 60 milijuna ne doznači našem Stožeru u kojemu smo mi koji znamo za što nam je najpotrebnija pomoć? I nek Ministarstvo financija pošalje jednog poreznika nek tu u šatoru dežura kako i za što mi trošimo novce. Šta će nama netko treći iz Zagreba naručivati kuhinje za miran san i kupovati knjige tek najesen... Nek se oni brinu za sebe a mi ćemo za sebe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije