Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZELENO SVJETLO EP-a
Povratak na članak

U Europskoj uniji stvara se 'vojni Schengen', evo što će to donijeti

"Što ako Rusija odluči uzeti dio teritorija Estonije ili Latvije? Što ćemo onda učiniti, ako pomoć koju šaljemo stigne tek za tjedan dana?

Komentari 28

DU
Deleted user
20:12 11.12.2018.

Sve imaju namjeru popraviti. Ono što danas traje cijeli tjedan u budućnosti će biti gotovo za sedam dana.

VL
TB
taras.buljba
19:58 11.12.2018.

povijest se ponavlja nazalost.

VL
AN
Antiflašist
20:39 11.12.2018.

Evo cijeli dan nitko da objavi vijest koju je potrvrio mup Bihaca, pakistanc silovao djevojku od 18 godina. Niti jedan medij nije to obajvio a vi bi slali nas mladice na Rusiju, eu je impotentna dekadentna i propala tvorevina i upravo gledate reprizu zdanjih dana rimskog carstva,

VL
KO
kordunmoj75
20:58 11.12.2018.

Koje su to glupe teze i ratna huskanja,pa Rusija nikad u povjesti ni je nikog napadala,i stalno se borila protiv fasista,i koje-kakvih bjelosvjetski okupatora,uporno se unosi nemir medju miroljubive europljane,o tome kako ce ih Rusija napsti,prijece nas americki imperijalisti ii okupatori napasti i okupirati,nego Rusija.

VL
Avatar nekakav
nekakav
07:35 12.12.2018.

da da da. rusija jedva čeka da opet hrani i oblači estoniju, litvu i latviju. službeni podaci, koje si sami potražite, vam jasno govore da je standard u tim zemljama u doba sssr-a bio dvostruko veći nego stvaranje nove vrijednosti u tim zemljama. što jasno govori o tome da je sssr iz svojih prihoda financirao 'bolji' život tih sada nezahvalnih država. samo je rusija, bjelorusija i mislim da uzbekistan, proizvodila više nego trošila. čak i ta vaša omiljena ukrajina je živjela na račun sssr-a, tj. rusije. raspadom sssr-a u ukrajini se pjevalo da više neće 'kormiti' moskvu', tj. hraniti. pet godina kasnije ukrajina je počela i uvoziti hranu... s tim da joj je rusko tržište bilo otvoreno, bez ikakvih ograničenja. rusije je velika, prevelika. ne treba ona još par hektara neke močvare (što baltičke zemlje i jesu), ima ona močvara dosta, jedna od njih je veća od cijele bivše juge... ali rusija neće dozvoliti, bez posljedica za susjede koji to dozvole, instaliranje raketnih sustava na svojim granicama. vidite kako ameri reagiraju na svako približavanje ruskih raketa svojim granicama. vrijeme reakcije se smanjuje na ispod 5 min, što znači gotovo totalni kolaps. zato će ove tenzije samo rasti i rasti. kad se slonovi tuku, strada trava. ali, od 2022.-e godine, u eu prestaje se masno hraniti sirotinja 'projektima', pa neće više dobivati silne novce za svoje ceste i ostalu infrastrukturu, već će to morati financirati svojim novcima, koje sad, zanimljivo, troše na vojsku, kupovinu oružja..

VL
DI
Direkt
20:55 11.12.2018.

Komesari EU plaše pučanstvo rusima radi svojih interesa.

VL
AA
aabbcc
20:47 11.12.2018.

Bolje te vojne puteve ne graditi jer vojska moze njima i bjezati ako Rusi napadnu a bez istih ima da ostanu i hrabro se bore. : )

VL
MP
miroslav.petkovic.7564
20:03 11.12.2018.

Obicna glupost sta ce Rusiji balticke zemlje! .Pa tamo sam prolazio narod se iselio.Ostale tvornice iz zahrdalog sovjetskog vremena. Kao da je za njih vrjeme stalo Sta bi Rusija jos tamo trebala investirat u te siromasne zemlje. Gleda sam te ljude dolaze sa karnisterom benzina i cekaju u redu da naspu deset litara benzina,Ista stvar ko i u Francuskoj nemogu placat porez razne dazbine itd. Nemaju za kave, Rusin je bitno da im Amere ne dovode tamo. Rusi stigli u venecuelu.nitko o tome ne pise. Vidim Ameri se bune.popizdili.Nije trebalo stalno cackat mecku. A kad su onoi tu ondablizu Rus granica izmislja se topla voda. Jeli obo ili ono e vidis sad:

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.