Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
burno u programu uživo

Na televiziji u Srbiji napao Vučića, voditeljica ga izbacila: "Sramota, bre, idete van! Ajde... reklame!"

Foto: Screenshot YouTube/K1
1/4
15.03.2022.
u 14:15

Nakon što je Đorđević nazvao Vučića izdajnikom, voditeljica mu je odvratila da nije u redu da govori o ljudima koji nisu prisutni u studiju

Voditeljica i urednica Jovana Joksimović izbacila je voditelja Pokreta "Oslobođenje" Mlađana Đorđevića iz studija srpske televizije K1 nakon burne rasprave o predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

Nakon što je Đorđević nazvao Vučića izdajnikom, voditeljica mu je odvratila da nije u redu da govori o ljudima koji nisu prisutni u studiju. 

– Pa nije on čovjek koji nije ovdje, on je u frižideru, on je čovjek u čaši, on je u svemu što mi živimo – rekao je Đorđević, a Joksimović mu je odvratila, ako je kod njega takva situacija, da kod nje stvarno nije.

Nije kod vas? Nije u ovoj televiziji? – začudio se Đorđević i naglasio voditeljici koja sa suprugom posjeduje K1 televiziju da "zna što je ova televizija i čija je", insinuirajući na to da je riječ o televiziji koja zastupa predsjednika Vučića.

– Hoćete reći da ste tek tako kupili, dobili ovo – upitao je Đorđević, a Joksimović mu je odvratila da ga treba biti sram.

– Treba vas biti sram jer ste u sustavu koji uništava ovu zemlju i dičite se time – razmahao se Đorđević.

– Sram vas bilo, sad ću vas izbaciti. E, reklame i odmah idete van. Sram vas bilo – rekla je. Na to ju je Đorđević prozvao da je medij koji ograničava slobodu govora.

– Dobili ste priliku da govorite na neku temu. Ja vam kažem što je tema, da ste imalo pristojni, znali biste. Kada vas netko pozove da govorite na neku temu i na to pristanete razgovarati, da i razgovarate o tome – odgovorila mu je urednica emisije. 

– Sramota, bre, ajde... Reklame – rekla je Joksimović i završila raspravu koja se zbivala u programu uživo.

Komentara 22

ME
MediciKM
15:06 15.03.2022.

I muž ove dotične uskoro gostuje u Arena Zagreb. Jesmo li mi normalni?!

TO
tow
14:57 15.03.2022.

Kim Jon Un, Lukašenko, Putin, Kadirov, Vučić, Berdymukhamedov, Maduro ... nastavi niz.

LE
LenardHr
15:05 15.03.2022.

To vam je bre zena pevaca Joksimovica koji vam puni hale po lepoj vasoj. Ej bre

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije