Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uhvatili ga

U dvorištu uzgajao indijsku konoplju

trava,konoplja,marihuana (1)
Goran Kovačić/PIXSELL
13.09.2012.
u 07:57

Pronađeno je 40 grama suhe marihuane, nešto manje od jednog kilograma listova indijske konoplje i 43 stabljike indijske konoplje

ŽUPANJA – Policijski su službenici u Rajevu Selu u županjskom kraju pretražili obiteljsku kuću i okućnicu 37-godišnjeg muškarca iz Rajeva Sela i pronašli 40 grama suhe zelene biljne materije karakterističnog izgleda i mirisa za opojnu drogu marihuanu, nešto manje od jednog kilograma listova indijske konoplje i 43 stabljike indijske konoplje, priopćila je PU vukovarsko-srijemska.

Muškarac iz Rajeva Sela je sinoć u 21 sat, uz kaznenu prijavu, zbog kaznenog djela zlouporaba opojnih droga predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave vukovarsko-srijemske.

Ključne riječi

Komentara 13

LO
lojtra1
08:38 13.09.2012.

13.09.2012. u 08:21h copy paste je napisao/la: --- Pa nisu ga ulovili zato jer je uzgajao nego zato jer je prodavao! A prodaja na "zaštićenom tržištu" ima svoju cijenu.

OB
-obrisani-
09:00 13.09.2012.

lojtra1 je napisao/la: 13.09.2012. u 08:21h copy paste je napisao/la: --- Pa nisu ga ulovili zato jer je uzgajao nego zato jer je prodavao! A prodaja na "zaštićenom tržištu" ima svoju cijenu. _____________________________________________________________ Ma uhvatili su ga zato što gaa je netko odrukao :-)

CP
copy paste
08:21 13.09.2012.

pa kud posadi nasred dvorišta,pogotovo ako imaš zavidne komšije ili si možda s njima u svađi.to se tako ne radi.tko živi na selu uvijek može posaditi na okolnim livadama,proplancima u šumama,šikarama blizu rijeka itd.jedna do dvije biljke po lokaciji,na nekolko lokacija i imaš kolko ti treba za vlastite potrebe,kad već čovjek ne može legalno gajiti biljku koja kao i svaka druga ima bogom dano pravo da raste i daje plodove.sad češ nesretniće bar 2 godine na robiju zbog toga,što je btw sramotno,ako znamo da se u istoj državi rakiještina slavi kao sveta voda,pivo reklamira ko eliksir života,a sadnja kancerogenog duvana potiće novcem iz državnog proračuna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije