Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
splitsko-dalmatinska županija
Povratak na članak

U dva grada zaraženo više od polovice testiranih, Karin: Obiteljska druženja nisu bezopasna

U Sinju smo testirali 123 osobe od kojih je 65 pozitivno na covid, a u Imotskom je od 70 testiranih pozitivno njih 38, rekla je danas ravnateljica županijskog NZJZ-a

Komentari 6

KE
Kentucky
17:17 28.10.2020.

Istodobno i znanstvenici s University of California-Irvine te s Harvard T.H. Chan School of Public Health smatraju da su postojeći kriteriji testiranja vezano uz PCR produciraju „lažno pozitivne" rezultate. Na velikom broju analiziranih uzoraka, postotak onih koji su „lažno pozitivni" može ozbiljno urušiti normalno funkcioniranje života, ekonomije, školstva itd

VL
BO
Boltt
18:55 28.10.2020.

Ostavite se obitelji!

VL
DA
dancuo
18:38 28.10.2020.

Nisu zaraženi nego pcr pozitivni. Razlika je golema

VL
MA
MareS11
19:07 28.10.2020.

Nemojte se druzit sa obitelj, prijateljima, zatvorite se, maske nosite uvijek, dezinficirajte ruke stalno sa kemikalijama, ne plesite, ne druzite se, i zagarantiran vam je zdrav zivot sa dobrim imunitetom, po preporuci "struke"

VL
DU
Duslikr
17:33 28.10.2020.

Zabranite privatna druženja. Zabranite sva okupljanja. Zabranite sport, umjetnost, sve oblike društvenog života. Zabranite izbacivanje vlastitih aerosola. Zabranite smijeh. Zabranite svima sve, osim onima koji imaju propusnicu-Negativan test ponovljen 3x u 36 sati. Uvedite digitalnu oznaku svakom građaninu, dali je + ili -, neka bude javno dostupna da bi se mogli adekvatno štititi. Kao osobnu kartu. Molim vas, da što prije suzbijete ovu pandemiju. Hvala.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.