Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u jeku sezone
Povratak na članak

U Dubrovniku, Puli i na Hvaru sezonci umjesto lučkih kapetana

Pomoćnik ministra pomorstva Perica Šolić tvrdi da mu je prioritet zaposliti kapetane što prije, a to znači iduće godine

Komentari 2

BE
beris12
21:44 02.08.2012.

Odluka je katastrofalna, jer se ne odnosi samo na lučke kapetane, nego i na sve ostale firme u javnom vlasništvu kojima je zabranjeno zapošljavati stručnjake. Zbog takve odluke gubi se poduzetnička snaga u tim firmama, i vrši pogodovanje onom privatnomm kapitalu iz EU. U tome je problem. Hrvatsku treba uništiti, ukinuti sve fakultete, a zapošljavati samo konobare i kuhare, kao robovsku radnu snagu novim gospodarima iz EU. U tome je njhov problem, jer se oni samo bave pogodovanjem uskom krugu ljudi - tajkuna, mafijaša, mešetara nauštrb ostalih kojima to uskraćuje.

VL
DU
Deleted user
10:51 03.08.2012.

beris, o čemu ti lupetaš, kakva "poduzetnička snaga" u državnim tvrtkama? da izvlače novac, kradu i nelojalno konkuriraju privatnim tvrtkama? gdje si ti završio svoju kumrovečku školu? ako hoćeš biti poduzetnik, isprsi se svojim novcima i preuzmi rizik.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.